Оферта No. 12293

20401 EUR ( 39900 BGN )

( 10.20 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:54 кв.м. Ползваема площ:108 кв.м. Земя:2000 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12293
Предлагаме за покупка кокетна къща в най - предпочитаното село до град Габрово Враниловци. Имота се простира на площ от 1 360 квадратни метра дворно място в регулация и 640 квадратни метра земеделска земя , жилищна част от по 54 квадратни матра.

Къщата се състой от две преходни стай, кухненски бокс, санитарен възел разположени на сутерена, посредством външно стълбище достигаме до втори етаж на който са разпределени входно антре с две самостоянелни стай.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio