Оферта No. 12295

13294 EUR ( 26000 BGN )

( 15.11 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:50 кв.м. Ползваема площ:50 кв.м. Земя:880 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12295
Предлагаме на Вашето внимание кокетна, едноетажна, масивна къща в с. Новаковци с площ от 50 кв.м. и прилежащ равен двор от 880 кв.м. Къщата се състои от дневна, спалня, баня с тоалетна и гараж. Имотът е в добро състояние и е много подходящ за семейна къща за почивка. Ако това предложение Ви интересува, имате въпроси или искате да бъде организиран оглед, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел.номер 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio