Оферта No. 12296

58799 EUR ( 114999 BGN )

( 25.36 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Габрово, кв.Трендафил І

Община Габрово Площ:615 кв.м. Земя:2319 кв.м. Етаж:1 Телефонни линии:1 Строит. система:метална
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12296
Предлагаме Ви промишлен имот с обща площ от 2319 кв.м., в рамките на който е построено складово помещение с площ 615 кв.м. и стая за почивка с площ 46 кв.м. Складовата част представлява метална конструкция с височина 8м. Имотът разполага с подход за камион и асфалтова площадка. Ако това предложение Ви интересува, имате въпроси или искате да бъде организиран оглед, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел.номер 0884 119 159.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio