Оферта No. 12298

45448 EUR ( 88887 BGN )

( 275.44 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:165 кв.м. Ползваема площ:165 кв.м. Етаж:3 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12298
АКТ 14 Предлагаме на Вашето внимание триетажна къща в кв. „Стефановци“ със застроена площ от 165 кв.м. Първият етаж се състои от кухня, хол и баня с тоалетна. На вторият етаж са разположени две спални помещения, всяко от които разполага с тераса. На третият етаж има спалня с тераса и отново баня с тоалетна. Къщата е с подменена дограма, изолирана с гипсокартон и разполага с идеална част от двор. Ако това предложение Ви интересува, имате въпроси или искате да бъде организиран оглед, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел.номер 0884 119 159.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio