Оферта No. 12300

35791 EUR ( 70000 BGN )

( 300.76 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Ползваема площ:44 кв.м. Земя:119 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12300
Регент има удоволствието да представи на вниманието Ви, самостоятелна къща в град Севлиево. Имотът се нахожда в тиха и спокойна улица в широк център на гр. Севлиево. Недвижимият имот се състои от дворно място, заедно със построените в него къща на един етаж на маза с площ от 43,50 кв.м. Разпределението на която е следното: антре, малка всекидневна с кухненски тракт, спалня, хол, баня с тоалетна . Къщата е след ремонт с външна, вътрешна изолация, изцяло подменена PVC дограма, врати, газифицирана е с отоплителна система, климатик, подът навсякъде е с ламиниран паркет. Към къщата има избено помещение от 17,20 кв.м.

Предимства: Самостоятелна къща в рамките на града, в широк център на град Севлиево, близо до всички административни, банкови институции, магазини.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio