Оферта No. 12302

9203 EUR ( 17999 BGN )

( 13.80 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:73 кв.м. Ползваема площ:73 кв.м. Земя:667 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12302
Продава недвижим имот в село Харачерите в близост до село Кметовци и Архитектурно – исторически резерват „Боженци”. Дворно място е с площ 667 кв.м. с достъп от два пътя. Жилищната сграда е едноетажна полумасивна изцяло на маза със застроена площ 73 кв.м. Състои се от антре, голяма дневна, кухня, спалня, баня-тоалетна. Къщата е поддържана с подменена ПВЦ дограма, но има нужда от освежителни ремонти работи. Достъпът е от асфалтов път в близост е ЖП спирка "Саботковци". В имота са построени още три стопански постройки.

Бонус към имота е 5 дка. широколистна гора в близост до къщата за осигуряване на отопление през зимния период.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio