Оферта No. 12308

19429 EUR ( 37999 BGN )

( 80.95 EUR / кв.м. )

продава: стопанска сграда , гр.Габрово,

Община Габрово Площ:240 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12308
Предлагаме на Вашето внимание имот, представляващ равен слънчев парцел с площ от 1410 кв.м., заедно с изградения в него гъбарник със застроена площ от 240 кв.м.Достъпът до имота е по асвалтов път, на 10 минути от центъра на гр.Габрово.В самия парцел има засадени и овощни дръвчета.Гъбарникът е строен преди 16 години и до последно е бил в експлоатация.Разполага с помещение за пакетиране на стоката, камера, побираща около 1т.продукция и помещение за отглеждане на гъбите.За поддръжката на необходимата в помещението температура се грижат два големи климатика и печка на твърдо гориво.В имота има вода и трифазен ток.За въпроси и огледи Йоана Йовчева е на Ваше разположение.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio