Оферта No. 12310

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 11.36 EUR / кв.м. )

продава: къща, 20 km от общ. център

Община Севлиево Площ:60 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Земя:1350 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12310
Предлагаме на Вашето внимание къща, в село отстоящо на 10 км. от град Севлиево и на 20 км. от гр. Габрово. Имотът e в непосредствена близост до центъра на селото. Представлява голямо дворно място с площ от 1350 кв. м. с лице на асфалтиранa улицa, в едно с построените в него двуетажна къща и стопански постройки. Разпределението на къщата е следното : първият етаж включва кухненски тракт, всекидневна, спалня, зимник, баня и тоалетна в едно изискващи довършитен ремонт. Връзката с вторият етаж е посредством вътрешни стълби. Вторият етаж е със три спални, баня и тоалетна в едно, изискващи довършителни работи.

Имотът включва и стопански постройки, навеси.

Недвижимият имот е с активни партиди за ток и вода, къщата е включена към уличната канализация. Дворът е огромен равнинен подходящ за всякакъв вид селскостопанска дейност има два герана, беседка, външна баня и тоалетна.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio