Оферта No. 12312

55000 EUR ( 107569 BGN )

( 478.26 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Хасково,

Община Хасково Площ:115 кв.м. Чиста жил.площ:92 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12312
Предлагаме на Вашето внимание прекрасно тристайно жилище, в централната част на град Хасково, а в същото време на тихо и спокойно място.

Апартаментът се намира в малка жилищна кооперация, като на първият /партерен/ етаж са гаражите.

Продаваният имот се намира на втори жилищен етаж, с изложение изток- юг и съдържа: трапезария с кухненски бокс, хол - всекидневна, две спални, голяма баня, тоалетна, килер и тераса. Чистата застроена площ на жилището е 92 кв.м. Към него има прилежащи - таванско помещение, гараж, с площ от 19 кв.м., който в момента е с променено предназначение за "магазин за промишлени стоки" и стая към гаража.

Подовата настилка в стаите е дюшеме, а дограмата е подменена с PVC. Сградата е построена върху собствена земя.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio