Оферта No. 12316

14061 EUR ( 27501 BGN )

( 13.07 EUR / кв.м. )

продава: къща, 42 km от общ. център

Община Севлиево Площ:62 кв.м. Ползваема площ:124 кв.м. Земя:1076 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12316
Регент предлага къща на 6 км. от гр. Севлиево в с. Крушево. Недвижимият имот е в близост до центъра на селото граничи с две улици асфалтирани. Дворът е равенинен ограден с камък суха зидария, има резервоар за вода. Къщата е на два етажа със здрава конструкция.

Първи етаж включва: коридор, стая , кухня и маза.

Втори етаж е със следното разположение коридор, две спални, килер и голяма тераса.

Към имота има допълващи постройки лятна кухня от 14,00 кв.м.

Стопанска постройка със застроена площ от 39,00 кв.м.

Стопанска постройка от 36,00 кв.м.

Навес със застроена площ от 40,00 кв.м.

Навес от 31,00 кв.м

Навес от 9,00 кв.м.

Предимства : Имотът е с голям потенциал, с прекрасна локация в близост до града, удобен достъп, асфалтирани улици, спокойствие и релаксираща обстановка.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio