Оферта No. 12318

39000 EUR ( 76276 BGN )

( 19.70 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:75 кв.м. Ползваема площ:150 кв.м. Земя:1980 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12318
Предлагаме за продажба двуетажна, масивна къща на 10 минути с автомобил от град Габрово. Дворното място е почти два декара, със септична яма. Имотът е електрифициран и водоснабден. Разкриват се прекрасни гледки към околностите. Достъп - по асфалтирана улица. Къщата се състои от маза и голямо помещение за механа в подземното ниво. На първия етаж са обособени коридор, спалня, всекидневна с кухненски кът, баня с тоалетна, тераса. Вътрешно стълбище ни отвежда до втория жилищен етаж,където са обособени две спални и всекидневна, баня с тоалетна, два балкона. Интериорът може да се реорганизира.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio