Оферта No. 12321

95000 EUR ( 185801 BGN )

( 64.85 EUR / кв.м. )

продава: склад, гр.Габрово, кв.Дядо Дянко

Община Габрово Площ:1465 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12321
Продава производствена сграда от 3 632 кв.м с построените в имота масивни сгради с обща застроена площ от 1 464.50 кв.м.Конструкцията е стоманобетонна с покривни панели, подът е от армиран бетон. Сградата разполага с рампа с козирка.Височината на сградата е 6 метра.Имотът е с много добра транспортна достъпност, но се нуждае от осъвременяване.Идеален за производствена или складова дейност.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
товарна рампа

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Александра Колева • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Александра Колева

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio