Оферта No. 12324

204520 EUR ( 400000 BGN )

( 73.83 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:480 кв.м. Ползваема площ:480 кв.м. Земя:2770 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12324
Предлагаме за продажба комплекс от земя и сграда в индустриалната зона на град Габрово, състоящ се от 2770 кв.м. асфалтирана площадка, заедно с четири сгради със застроена площ 180 кв.м. на два етажа; 60 кв.м. на два етажа; 13 кв.м. на един етаж; 9 кв.м. на един етаж. Към момента в имота има наемател. Подходящ е за автосервиз, хостел с паркинг за камиони, автокъща, производство, складова дейност, терен за построяване на хале и др. Лесен достъп от главна улица. Възможност за рампа за товаро-разтоварна дейност.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
баня, трифазен ток, WC, вход за зареждане

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Красен Дойков

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio