Оферта No. 12329

11760 EUR ( 23000 BGN )

( 11.20 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:172 кв.м. Земя:1050 кв.м. Етаж:2 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12329
Предлагаме Ви имот в една от високите точки на село Жълтеш.Представлява терасирано на две дворно място с лека денивелация в южна посока.В имота има изградена двуетажна жилищна сграда, като първия етаж е изцяло маза и плевня с малък гараж.Жилищната част е организирана така че да могат да съжителстват две домакинства.Всяка една част разполага с кухня, преходни една на друга хол и спалня и баня.Покривът е поддържан през годините, а този на плевнята е със сменени греди и част от циглите.Преди няколко месеца е сменяна електрическата инсталация в жилищната час.Не се колебайте да се свържете с нас въпроси и желание за оглед.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio