Оферта No. 12330

112486 EUR ( 220000 BGN )

продава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Етаж:4 Бр.етажи:6 Телефонни линии:14 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12330
Предлагаме Ви за прдажба етаж от аминистративна срада с площ 464,25 кв.м. Имота е с редица предимства: контролиранн достъп, асансьор и паркинг.

Етажът е съставен от няколко отделни офисни помещения, коридор и два санитарни възела. Всяко офисно помещение е с отделен електромер, гардероб и мивка, като част от тях са с дългогодишни наематели. За повече информация, моля свържете се с обслужващия брокер.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, паркинг, WC, административна сграда, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio