Оферта No. 12333

21475 EUR ( 42001 BGN )

( 340.87 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:63 кв.м. Чиста жил.площ:63 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:7 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12333
Предлагаме на Вашето внимание двустаен апартамент в кв. Бичкиня. В непосредствена близост до него се намират СОУ "Христо Ботев", ясла и детска градина. Жилището е с площ от 62,57 кв.м. на 5-ти жилищен етаж от общо7. Апартаментът е след основен ремонт, който е направен преди 2 години, но в него се е живяло много малко време. Съдържа: кухня, спалня и хол /голяма тераса обща за хола и кухнята/, баня, тоалетна.

Ремонтът , който е направен на жилището включва: сменена ел. и ВиК инсталации; вътрешна топлоизолация;

подменена дограма;нова входна врата; подови настилки - теракота във всички стаи.

Жилището се продава с наличното обзавеждане.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, климатик, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio