Оферта No. 12336

153 EUR ( 299 BGN )

( 2.68 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:57 кв.м. Ползваема площ:57 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:8 Телефонни линии:3 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12336
Отдава под наем помещение в кв Трендафил 2 с обща площ от 57 кв.м. Районът е много оживен и добре организиран.Помещението се състои от три стаи, две от които са с настилка от гранитогрес, а третото с ламинат.Сменена е цялата дограма и е направена външна топлоизолация.Имотът е подходящ както за магазин, така и за офис и салон за красота.Разполага с два входа.Може да се ползва и като жилище.

При наемане се изисква депозит.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, вход за зареждане, ТЕЦ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio