Оферта No. 12338

26588 EUR ( 52001 BGN )

( 359.30 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:74 кв.м. Чиста жил.площ:74 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:8 Спални:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12338
Предлагаме Ви за покупка, жилище в един от предпочитаните райони в гр.Габрово- кв.Голо Бърдо.В района има детска градина, училище и множество търгосвки обекти.Апартаментът е на междинен четвърти етаж, с много добро и удобно разпределение - кухня, хол с тераса, две спални и две санитарни помещение.Положена е топлоизолация на външните стени, подменена е дограмата във всички стаи, сменени са подовите настилки, а стените са с латексовобоядисване, декорирано с тапети.Жилището е много светло, слънчево през различните части на деня и приветливо.Интериорните решения оставяме на Вас!!!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, климатик, лукс, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio