Оферта No. 12340

5113 EUR ( 10000 BGN )

продава: двустаен апартамент, 42 km от общ. център

Община Севлиево Чиста жил.площ:64 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:3 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12340
Регент предлага апартамент в с. Добромирка. Имотът е в центъра на селото, в близост са кметство, магазин, спирка за автобуси. Жилището е ситуирано на първи жилищен етаж и се състои от : разпределителен коридор, кухня, две стаи с две тераси, баня и тоалетна в едно. Дограмата е дървена двукатна, подът в коридорът е с мозайка, в стаите е с паркет от естествена дървесина, стените са с варова мазилка. Към имотът има прилежащо избено помещение от 12,75 кв.м.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio