Оферта No. 12344

33234 EUR ( 64999 BGN )

( 45.90 EUR / кв.м. )

продава: къща, 24 km от общ. център

Община Севлиево Площ:74 кв.м. Ползваема площ:148 кв.м. Земя:724 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12344
Регент предлага в с. Батошево къща отстояща на 17 км. от гр. Севлиево и 24 км. от гр. Габрово. Имотът се намира на главен път, асфалтиран удобен за целогодишно ползване. Къщата е масивна на два етажа частично на маза. Първият етаж се състои от : коридор, кухня, две спални, баня с тоалетна и тераса. Връзката с вторият етаж е по вътрешни стълби, а самият етаж включва: коридор, три стаи, килер и терса. Недвижимият имот е с равен двор, разполага с тифазен ток, канализация. Къщата е с изградена отоплителна система ( локално отопление), насякъде е с дюшеме, дограмата е дървена двукатна, стените са с латекс и тапети коридорът е с дървена ламперия. Към имотът има допълващи постройки:

Лятна кухня със застроена площ 25 кв.м.

Двуетажна стопанска постройка със застроена площ от 22 кв.м.

Навес със застроена площ от 28 кв,м.

Предимства на имота: Имотът се намира на главен асфалтиран път, възможно е целогодишно обитаване с изградена отоплителна система, създадени удобства за живеене.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio