Оферта No. 12345

30000 EUR ( 58674 BGN )

( 73.89 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:88 кв.м. Ползваема площ:88 кв.м. Земя:406 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12345
Продава двуетажна жилищна сграда в квартал „Любово” на гр.Габрово. Имотът представлява ? ид.част от дворно място цялото с площ от 812 кв.м, заедно с двуетажна жилищна сграда и стопанска постройка с гараж. Къщата с разгъната застроена площ 88 кв.м, като на първи етаж е обособена една стая с бокс, санитарен възел и маза. На втори етаж са обособени антре, кухня, спалня и баня-тоалетна. Подови настилки с дюшеме, дограмата е подменена с ПВЦ стъклопакет, монтиран е климатик в спалнята.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio