Оферта No. 12349

36814 EUR ( 72001 BGN )

( 360.92 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:102 кв.м. Чиста жил.площ:90 кв.м. Етаж:8 Бр.етажи:8 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12349
Вижте това предложение за тристаен апартамент с перфектно местоположение в центъра на гр.Габрово.От жилището се разкрива чудесна гледка над града.Освен локацията, сред основните преимущества на този обект е и неговото разпределение.На площ от 90,45 кв.м. имаме кухненски бокс, трапезария, хол, две спални, две тераси, самостоятелни баня и тоалетна.Над жилището се намира и таванската стая към него, която е сплощ от 6.72 кв.м. Не на последно място трябва да се обърне внимание и на общите части в сградата, които са изключително добре поддържани и приветливи.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio