Оферта No. 12353

22000 EUR ( 43028 BGN )

( 333.33 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:66 кв.м. Чиста жил.площ:57 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12353
Продаваниият имот представлява двустайно жилище в пет етажна жилищна сграда, попадаща в централната част на града, в нейната най-южна част. В близост с разположени Централна поща, МОЛ Габрово, магазини, спортен комплекс, пазарен център "Шиваров мост". Жилищният блок е достъпен от бул."Априлов". Апартаментът съдържа: входно антре, което разпределя за - кухня с тераса към нея, спалня, хол- всекидневна, баня-тоалетната. Състоянието на апартамента е много добро, подовите настилки в апартамента са паркет в хола, ламиниран паркет вспалнята и теракота в кухнята, дограмата е РVC. Още една голяма панорамна тераса с източно изложение, на която се излиза от хола. Към имотът принадлежи и избено помещение с площ от 8,74 кв.м.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio