Оферта No. 12361

179 EUR ( 350 BGN )

( 2.27 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Тлъчници

Община Габрово Площ:79 кв.м. Чиста жил.площ:61 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12361
Предлаганият апартамент се намира в новопостроена двусекционна жилищна сграда на І-ви жилищен етаж /над гаражи/ и съдържа : кухня с трапезария, свързани с всекидневна, спалня и сервизно помещение. Сградата е с контролиран достъп, асансьор, а в непосредствена близост е изградена и детска площадка.Жилището е обзаведено и оборудвано с всичко основно.Отоплението е посредством климатик.При наемане се изискват две депозитни вноски.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, климатик, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio