Оферта No. 12368

28633 EUR ( 56000 BGN )

( 8.68 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:100 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Земя:3300 кв.м. Етаж:1 Спални:5 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12368
Предлагаме за продажба едноетажна къща с площ 100 кв.м., което се състои от лятна кухня, две спални и всекидневна, килер, който може да се превърне в баня с тоалетна и масивен гараж, с топла връзка към къщата. Дворът е равен, слънчев, с директен достъп от асфалтова улица и с площ от 3 300 кв.м. В него са построени стопанска постройка с площ 35 кв.м. и плевня с площ 80 кв.м. Имотът е електрифициран и водоснабден и е подходящ за изграждане на еднофамилна къща.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio