Оферта No. 12370

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 13.39 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:120 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Земя:1527 кв.м. Етаж:2 Спални:8 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12370
Само на около стотина метра от центъра на село Велковци, агенция "РЕГЕНТ" Ви предлага новопостроена, но недовършена двеутажна жилищна сграда.Имотът граничи с асфалтов път и е с лека денивелация, на южен склон с площ на земята 1527 кв.м. От къщата се открива прекрасна гледка към полите на Средна Стара Планина. В непосредствена близост се намират магазин за хранителни стоки и детска площадка.

Застрояването около имота е с нови къщи, построени в периода след 2000 год.

Къщата е завършена на груб строеж и обособява две самостоятелни жилища /двуфамилна къща/ с гаражи.

Разпределение на помещенията:

партер - гаражи

I-ви етаж - голяма трапезария с кухнеунски бокс, баня - тоалетна, голяма тераса;

II -ри етаж - две спални, баня - тоалетна;

В имотът има открити пардити за ток и вода.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio