Оферта No. 12371

21986 EUR ( 43000 BGN )

( 323.32 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Трявна,

Община Трявна Площ:68 кв.м. Чиста жил.площ:68 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12371
Продава двустаен монолитен апартамент в кв. „Светушка” на гр.Трявна. Жилището е разположено на четвърти етаж с изложение юг – север. Състои се от коридор, дневна, спалня, кухня, баня-тоалетна, килер и две тераси. Към апартамента принадлежи избено и таванско помещение, като таванът е точно над дневната. Имотът има нужда от ремонтни дейности и осъвременяване. В близост е супермаркет, училище, детска градина, спортна площадка. От терасата се открива зашеметяваща панорамна гледка към града и езерото.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio