Оферта No. 12373

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 3.93 EUR / кв.м. )

продава: къща, 40 km от общ. център

Община Севлиево Земя:3900 кв.м. Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12373
"Регент" предлага недвижим имот отстоящ на 31 км. от гр. Севлиево и на 42 км. от гр. Габрово. Имотът е сред изключително живописна природа с панорамна гледка към Стара планина в месността Тафровци близо до с. Кръвеник. Дворното място е от 3900 кв.м. равно с лек наклон на юг в него са ситуирани:

Полумасивна жилищна сграда върху маза, която се състои от : приземен етаж състоящ се от коридор с две стаи. Връзката с втория етаж е по външна стълба и включва вестибюл с две стаи и тераса.

Полумасивна допълваща постройка, която включва : две стаи с кухненски кът баня и тоалтена.

Към имотът има навес, плевня, селскостопанска постройка.

Запазена е старата кирпичена къща от 1870 г. , която ни връща към старите времена на нашета история. Районът е известен със активното участие на хората в Априлското въстание.

Достъпът до имота е по асфалтов път, изключителна природа възможност преобразуването му в къща за гости, а така също за почивка след уморителна седмица.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio