Оферта No. 12375

256 EUR ( 501 BGN )

( 5.12 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:50 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12375
Отдаваме под наем офис помещение в сграда в центъра на гр. Габрово, което се състои от две отделни помещения – кабинет и заседателна зала с обща площ 50 кв.м. и санитарно помещение. Отлична визия, луксозно обзавеждане, клас А, климатизация, перфектна локация! Ако държите на удобство, представителност и добра локация за своите бизнес начинания, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на всичките Ви въпроси.Цената е без ДДС.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, административна сграда, интернет връзка, WC, лукс, климатик, паркинг, охрана, баня, СОТ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio