Оферта No. 12376

18407 EUR ( 36000 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Чиста жил.площ:57 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12376
Предлагаме Ви слънчев двустаен апарамент в близост до детската градина в кв.Бичкиня.Жилището е с подменена дограма във всички стаи и частично сменени интериорни врати.Състои се от кухня с тераса, спалня, хол с тераса и санитарен възел. Има един монтиран климатик в хола.Апартаментът е в добър общ вид, годен за обитаване.Не пропускайте това предложение, а за въпроси не се колебайте да се свържете с нас.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, климатик, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio