Оферта No. 12391

61356 EUR ( 120000 BGN )

( 193.55 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:84 кв.м. Ползваема площ:168 кв.м. Земя:317 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12391
Предлагаме на Вашето внимание двуетажна къща в кв. Голо бърдо със застроена площ от 84 кв.м. На първото ниво са обособени кухня, трапезария и всекидневна, баня с тоалетна; вътрешно стълбище ни отвежда до втория етаж, където са обособени три спални, килер, баня с тоалетна и тераса. Дворното място е собствено и е с площ от 317 кв.м. В него е построен и масивен гараж с площ 20 кв.м. Местоположението е изключително комуникативно.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio