Оферта No. 12394

60000 EUR ( 117348 BGN )

( 631.58 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Велико Търново, кв.Център

Община Велико Търново Площ:95 кв.м. Чиста жил.площ:95 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:1 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12394
Предлагаме на Вашето внимание апартамент в топ центъра на Велико Търново. Имотът е с площ от 95 кв.м и разполага с голям хол, спалня, кухня и бокс, отремонтирана баня, килер и тераса. Жилището е оборудвано с дървена дограма, дървени врати и е изцяло обзаведено с масивни мебели. Имотът е подходящ и за инвестиция с цел отдаване за нощувки. Ако нашата оферта е предизвикала интереса Ви, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на всичките Ви въпроси

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio