Оферта No. 12398

21475 EUR ( 42001 BGN )

( 53.69 EUR / кв.м. )

продава: къща, 32 km от общ. център

Община Дряново Ползваема площ:80 кв.м. Земя:400 кв.м. Етаж:2 Спални:4
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12398
Предлаганият имот се намира в планинското село Бучуковци, което е само на 2 км отс.Царева Ливада и на 15 мин от гр.Дряново. Районът привлича с красивата природа, чистият въздух и отличната възможност за отдих и постоянно живеене. Дворът е 400 кв. м, лек наклон в източна посока, ограден от всички страни с каменна ограда, собствен водоизточник.

Къщата е с жилищна площ от 80 кв. м, разпределена между два етажа .Построена в началото на миналия век и функционирала като кръчма .Фасади и покрив в отлично състояние На първия етаж е оформена механа в стил характерен за периода на построяване.Посредством външни стъпала се стига до втория етаж, където са са ситуирани три стая и склад. Допълнителна пристройка - кухня с баня и тоалетна. Имотът се продава с по-голямата част от обзавеждането и оборудването. Отоплението се осигурява от камина - джамал и печки на дърва.

Имот сгушен в полите на Балкана, предлагащ своето уединение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio