Оферта No. 12403

21475 EUR ( 42001 BGN )

( 499.42 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил І

Община Габрово Площ:43 кв.м. Чиста жил.площ:43 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:8 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12403
Предлагаме за продажба гарсониера в кв. Трендафил 1. Кварталът е с обновена улична настилка. Жилището е вътрешно и ориентирано в югоизточна посока. Терасата е усвоена към кухнята, с цел обособяване на по-голямо помещение. Банята е напълно обновена; стаите са с положен ламинат; стените са шпакловани и с латексово покритие; кухнята е оборудвана с нови шкафове.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio