Оферта No. 12409

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 7.37 EUR / кв.м. )

продава: къща, 2 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:107 кв.м. Земя:1387 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12409
ТИШИНА И СПОКОЙСТВИЕ, ДАЛЕЧ ОТ ШУМА И БЪРЗИЯ РИТЪМ НА ГРАДА! КРАСИВА ПРИРОДА! Предлагаме Ви за продажба къща в с. Продановци.

Имота съдържа двор с площ от 1387 кв.м., подходящ за отглеждане на земеделски култури.

Двуетажна жилищна сграда с площ от 51 кв.м., запазила духа на миналото с автентичното огнище, джамал и др.

Къщата съдържа:

1-ви етаж: маза с възможност за преустойство.

2-ри етаж: Всекиндевна, малка кухничка, две спални, едната с преход.

Към имота има изградена и външна баня и тоалетна.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio