Оферта No. 12416

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 27.28 EUR / кв.м. )

продава: къща,

Община Трявна Ползваема площ:189 кв.м. Земя:656 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12416
Представяме ви за продажба имот, в близост до рекичка и гора в едно китно Тревненско селце.Дворното място е равно, оградено, като в него има изградена плевня със ЗП 59 кв.м., двуетажна паянтова жилищна сграда с каменни основи със ЗП 52 кв.м. и сушина, прикрепена до къщата и обособена като санитарно помещение със ЗП 26 кв.м.Имотът е много добре поддържан през годините.Подовите настилки в къщата са от дъдрвено дюшеме и паркет, стените са рисувани, а вратите са от естествено дърво.На всеки етаж има по четири помещения, като етажите са свързани по между си с красива дървена стълба.Не пропускайте да отделите малко внимание на този имот, съчетаващ в себе си красива природа, глътка свеж въздух и препратка към миналото.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio