Оферта No. 12419

307 EUR ( 600 BGN )

( 4.72 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:65 кв.м. Чиста жил.площ:65 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:6 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12419
Отдаваме под наем луксозен двустаен апартамент в центъра на гр. Габрово. Апартаментът е с южно изложение. Ако тази оферта Ви интересува, имате някакви въпроси, нужда от консултация или искате да бъде организиран оглед моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159.При наемане на имота се изискава депозитна вноска.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, климатик, лукс, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio