Оферта No. 12432

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 54.60 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:83 кв.м. Ползваема площ:83 кв.м. Земя:515 кв.м. Спални:4 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12432
Предлаганият имот е първи и втори етаж от реално поделена къща в близост до централната част на Габрово. Жилищната част се състои от антре, кухня, дневна, спалня, баня с тоалетна на основен етаж.От дневната се излиза на слънчева източна остъклена тераса.Приземен етаж - стая, тоалетна и складово полещение. Дограма дървена двукатна запазена,остъкляване-тераса и антре-алуминиева .Настилки дървено дюшеме,отоплението е решено посредсвом локално парно с радиатори.Към имота принадлежат иделани части от гараж. Целият двор е с площ 515 кв. м.от които се притежават и полват 50%. Границата на ползваемата част отдвора е обособена и оградена.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio