Оферта No. 12437

35000 EUR ( 68453 BGN )

( 530.30 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, ,

Община Бургас Площ:66 кв.м. Чиста жил.площ:66 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12437
Там където се срещат южните склонове на Стара планина и Черно море, се намира ваканционното селище, в което имаме имот за продажба специално за Вас!.Обектът представлява двустаен апартамент, състоящ се от кухня с всекидневна в отворен блок, спалня, баня-тоалетна и тераса.Гледката е морска, а разстоянието до плажа е около минута-две.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio