Оферта No. 12449

43460 EUR ( 84999 BGN )

( 482.89 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:90 кв.м. Чиста жил.площ:90 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:8 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12449
Продава тристаен монолитен апартамент в централната част на гр.Габрово в района на автогарата. Жилището е разположено на пети етаж, изложение север-юг, сградата е с асансьор и работещ ТЕЦ. Състои се от коридор, дневна с кухненски бокс, три спални, баня-тоалетна, тоалетна и две тераси, избено и таванско помещение. Подови настилки с теракота, паркет, дограмата е ПВЦ стъклопакет. Апартаментът е в добро състояние, има нужда от освежителни ремонтни работи.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, ТЕЦ, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio