Оферта No. 12451

50261 EUR ( 98300 BGN )

( 433.28 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Площ:116 кв.м. Чиста жил.площ:96 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12451
Ексклузивно предложение!!! Представяме на Вашето внимание апартамент в град Севлиево. Жилището се намира на предпочитания трети етаж и разполага с площ от 96 кв.м. Към имота има прилежащ гараж от 21 кв.м., маза от 20 кв.м и таванско помещение с площ 20 кв.м. Апартаментът е с разпределение кухненски бокс, дневна с тераса, хол, две спални, втора тераса баня и тоалетна в отделни помещения и килер. Подовата настилка в жилището е паркет, а дограмата е частично подменена. Терасата е с външни щори и теракот. Имотът разполага с локално отопление, а блока е газифициран. Ако тази оферта Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на всичките Ви въпроси.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, локално отопление, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio