Оферта No. 12459

86921 EUR ( 170000 BGN )

( 736.62 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:118 кв.м. Чиста жил.площ:97 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12459
Предлагаме на Вашето внимание луксозен апартамент в един от най-предпочитаните за живеене райони.Сградата е ново строителство, с асансьор до ниво гаражи, а самото жилище е с прекрасно изложение.Площта на имота е разпределена посредством голям отворен блок, съчетаващ в себе си кухня, трапезария и холова част, две спални, две бани и килер.Всичко е напълно завършено, с качествени материали и се предлага във вида от снимките.Отоплението е посредством електричество с инсталиран климатик в дневната и конвектори в банята.Към апартамент има маза със застроена площ 5 кв.м. и гараж - 23 кв.м. Цената на гаража е 15000 лв
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, с гараж, лукс, климатик, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio