Оферта No. 12470

24798 EUR ( 48500 BGN )

( 486.24 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:51 кв.м. Чиста жил.площ:51 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12470
Предлагаме на Вашето внимание уширена гарсониера в близост до централната част на гр.Габрово (Централна поща). Жилището се намира на последен, пети етаж; покрива е ремонтиран и е елиминирана всякаква възможност за евентуални течове. Разпределението е следното: антре, кухня, всекидневна, голямо, светло складово помещение, което може да се превърне в кокетна спалня, баня и тоалетна в отделни помещения. От всяко помещение се излиза на голяма панорамна тераса. Жилището е частично обзаведено: кухненски шкафове, диван, модулна секция, два климатика. Имотът е слънчев, с добро местоположение и е подходящ и за инвестиция.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio