Оферта No. 12475

203000 EUR ( 397027 BGN )

( 398.82 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:509 кв.м. Ползваема площ:509 кв.м. Етаж:1 Телефонни линии:21 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12475
Предлагаме на Вашето внимание,имот намиращ се на изключително комуникативно местоположение в близост до Спортна зала. Сградата е в добро състояние с лесен достъп и парко места. .Имотът се намира на етаж втори- първи надпартерен от административна сграда. Площта му е 509.45 км.м, .Представлява коридор с обновена подова настилка и окачен таван тип "Армстронг", свързващ отделните офисни помещения. Разполага със сервизно помещение, ,конферентна зала , бар,

Подходящ за складова база , офиси,фитнес център
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio