Оферта No. 12509

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 21.08 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:65 кв.м. Земя:485 кв.м. Етаж:1 Спални:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12509
Вила, находяща се в планинското село Трапесковци, което е само на 2 км от с.Боженци и на 15 мин от гр.Габрово. Районът привлича с красивата природа, чистият въздух и близостта до резерват Боженци. Дворът е 485 кв. м, с наклон в западна посока, ограден.

Сградата е едноетажна с площ 64 кв.м, с полувкопана маза,покрив ламарина.Разпределение - дневна с камина ,кухня, две спални и баня-тоалетна. Допълнителна постройка - дървено островърхо бунгало. Ток, вода,септична яма, СОТ

Имот с достъп по стар римски път, предлагащ своето уединение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio