Оферта No. 12532

165000 EUR ( 322707 BGN )

( 165.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:252 кв.м. Земя:1000 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12532
Предлагаме на Вашето внимание еднофамилна къща с отлична локация, която предлага спокойствие и прекрасна панорамна гледка. Имота разполага с 1 000 кв.м. дворно място с изграден навес за два автомобила.

Първият етаж е с площ от 126 кв.м., като е със следното разпределение: фитнес с баня и място за мокро помещение, баня-тоалетна и просторна трапезария с излаз на голяма тераса с подход към двора, кухня и холна част с мека мебел.

Вътрешно стълбище ни отвежда до втория етаж, който разполага с четири спални, килер и баня- тоалетна.

Къщата разполага и с просторна маза за която има достъп от вътрешно стълбище и от двора.

Имота разполага с редица удобства: локало парно с пелети, климатици, СОТ, метална ограда.

Подадено е заявление за пресъединяване към газоразпределителната мрежа.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление, СОТ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio