Оферта No. 12542

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 327.23 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:106 кв.м. Ползваема площ:106 кв.м. Земя:125 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12542
Регент предлага на вашето внимание изключително светъл и просторен ПЪРВИ ЕТАЖ ОТ КЪЩА в центъра на град Севлиево. Недвижимият имот се нахожда в тиха и спокойна улица в близост са училище, административни, банкови институции, магазини. Имотът е със самостоятелен вход и е със следното раположение: антре, коридор, всекидневна с кухненски тракт, две спални, хол с тераса, баня - тоалетна. Подови настилки с дюшеме, дограмата е дървена двукатна. Към имотът има прилежащи две избени помещения, едното е направено като механа и две тавански помещения. Има малко дворче с Допълваща постройка от 12 кв.м. Имотът е с потенциал и може да бъде направен според вижданията на бъдещия собственик.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio