Оферта No. 12543

11760 EUR ( 23000 BGN )

( 15.27 EUR / кв.м. )

продава: къща, 22 km от общ. център

Община Габрово Площ:50 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Земя:770 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12543
Предлагаме за продажба двуетажна къща в с. Музга. На всеки етаж са разположени по три стаи. Има възможност за изграждане на баня и тоалетна. Дворът е равен, с площ 770 кв.м.; в него са изградени сграда с площ 11 кв.м. и стопанска сграда с площ 44 кв.м. Достъп по асфалтирана улица. Имотът е слънчев и за ремонт.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio