Оферта No. 12553

299999 EUR ( 586738 BGN )

( 420.17 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:260 кв.м. Ползваема площ:260 кв.м. Земя:714 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12553
Предлагаме на Вашето внимание двуетажна, монолитна къща в кв."Етъра", строена през 2015г. Първият етаж разполага с мокро помещение, хол с трапезария, кухня с камина, спалня с дрешник, баня с тоалетна и килер. Вътрешно стълбище с окачен таван и вградено осветление ни отвежда до втори етаж, който разполага с баня с тоалетна, две спални и подпокривно пространство. Имотът има прилежащ гараж и изба, която представлява своеобразен вход за двора на къщата. Ако търсите спокойствие и уют, далеч от шума на централните градски части, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на всичките Ви запитвания.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio