Оферта No. 12556

384000 EUR ( 751027 BGN )

( 2400.00 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.София, кв.Студентски град

Община София Площ:160 кв.м. Чиста жил.площ:135 кв.м. Етаж:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12556
Предлагаме на Вашето внимание атрактивен апартамент с югозападно изложение в Резиденшъл Парк, Студентски град, София. Резиденшъл Парк е жилищен комплекс от затворен тип, който е създаден с цялостна концепция и с мисъл за семейството. Жилището се намира на четвърти етаж с жилищна площ от 135 кв.м и разполага с просторна дневна, две спални, две бани с тоалетна и три тераси. Апартаментът е изцяло завършен и оборудван с луксозни електроуреди "Miele", отоплението е организирано посредством термопомпа, а топлата вода в жилището е осигурена чрез ТЕЦ. Имотът има луксозни общи части и осигурена охрана. Ако това е Вашето жилище, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на всичките Ви въпроси.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio